Totti-finance heeft een applicatie (Gamebrokers®) ontwikkeld waarmee in competitieverband gehandeld kan worden in “weddenschappen”. Voor ieder evenement kan een nieuwe competitie opgestart worden in de vorm van een "book", die beheerd wordt door een bookmaker. Voorbeelden hiervan zijn het WK Voetbal, de Aandelenmarkt, maar ook doelstellingen van uw bedrijf. Totti finance gaat met het volgende WK weer een competitie opzetten. Registreer nu alvast om tijdens de WK actief mee te kunnen spelen!

De volgende partijen zijn betrokken bij het spel:

Bookmaker
De bookmaker krijgt een book tot zijn beschikking om daarin stellingen met kansen in te leggen. Een typische stelling zou kunnen zijn dat Nederland het WK voetbal wint. Aan een stelling zal de bookmaker een “quote” koppelen, die overeen komt met die kans. Deze “quote” geeft de waarde van de stelling weer. De bookmaker onderhoudt zijn book door weddenschappen toe te voegen, weddenschappen te sluiten of quoteringen van bestaande weddenschappen te wijzigen.

Deelnemer / belegger / speler
Deelnemers krijgen toegang middels een unieke gebruikersnaam en wachtwoord tot een competitie (en daarmee tot 1 of meer books). Aan het begin van de competitie krijgen zij een bepaalde speelruimte (fictief saldo) waarmee zij kunnen handelen in weddenschappen (kopen en verkopen). Bij het handelen in weddenschappen wordt op ludieke wijze kennis gemaakt met de werking van (financiële) markten: marktwaarde, short / long positie, risicomanagement / limietbewaking, take win / stop loss, transactie verwerking (settlement).

Support / Back-office
Om de competitie goed te laten verlopen, is actief support gewenst. Bijvoorbeeld het opvoeren van nieuwe accounts of het royeren van accounts (handel met voorkennis).De Back-office verwerkt ook de weddenschappen die zijn verlopen en voert de resultaten door in de accounts van de deelnemers.

Totti finance  |  Dr. M. Klompépark 6  |  6716 ER Ede  |  Nederland  |  KvK 09183915 |  BTW NL8195.91.592.B01  |  e-mail: info@totti-finance.nl